Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2013, 04:52
από Learner
fkol k4 έγραψε:Από την επιφάνεια εργασίας μου (13.04):

Το legal note υπάρχει και στην 12.10 (όχι μόνο στη 13.04) . Δεν φεύγει από εκεί αν δεν το πατήσεις να το διαβάσεις , θα στο βγάζει συνέχεια. Μετά (αφού το διαβάσεις) γίνεται ένα απλό θαυμαστικό. Προστέθηκε (αν δεν κάνω λάθος) , μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν περί Spyware και μη ενημέρωσης των χρηστών κλπ.
Είχαν πει όμως πως θα προσθέσουνε ένα απλό και εύκολο να το βρεις , κουμπί απενεργοποίησης αυτής της λειτουργίας.

Ένα καλό ερώτημα εδώ θα ήταν , τι υποχωρήσεις πρέπει να κάνει (καν αν πρέπει να τις κάνει) μια διανομή GNU/Linux προκειμένου να προωθηθεί και μέσω αυτής βέβαια θα προωθηθεί και το ΕΛ/ΛΑΚ.

Πραγματικά πιστεύει κάποιος πως αν δεν υπήρχε το Ubuntu , θα είχε τόσο κόσμο το Linux ; Για οικιακούς χρήστες μιλάω πάντα (μην μπερδέψουμε μέσα εταιρίες κλπ).
Δεν νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερη πύλη - πόρτα εισαγωγής στον κόσμο του Linux (ΕΛ/ΛΑΚ) από το Ubuntu. Κάποιοι λένε πως είναι λάθος πόρτα βέβαια δικαίωμα τους, όπως δικαίωμα μου και εμένα να υποστηρίζω αυτό που νομίζω πως θα βοηθήσει στην διάδοση και την καλύτερη εξέλιξη του ΕΛ/ΛΑΚ.

Ναι δεν είναι "καθαρό" 100% συμφωνώ, αλλά τι είναι 100% καθαρό ; Ούτε ο πυρήνας Linux δεν είναι 100% free από closed source , restricted modules κλπ
Αναφέρομαι φυσικά σε αυτό που είπε ήδη ο fkol k4
fkol k4 έγραψε:Ακόμα και η GPL έχει ηθικά ελαττώματα,
.