Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2013, 14:59
sotos21 έγραψε:Ωραίο το παραπάνω, το ξέρω και το κάνω, αλλά τι επιλογή έχουν οι βιαστικοί σαν και εμένα που θέλουν να πηδήξουν την 13.10 και να πάνε κατευθείαν στην 14.04 που θα έχει τον mir.
Αυτό προς το παρόν δεν μπορούν να το κάνουν ούτε οι developers του Ubuntu. Το πιο "bleeding edge" σημείο του Ubuntu είναι το...Debian experimental!!
Αυτό που μπορείς να κάνεις προς το παρόν για να έχεις ό,τι και οι developers του Ubuntu, είναι να έχεις την τελευταία έκδοση με ενεργοποιημένο το "proposed" αποθετήριο.
Τα ακόμα νεότερα πακέτα βρίσκονται σε κατάσταση "automated test", αλλά μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό.
Οι developers του Mir χρησιμοποιούν τη 13.04 προς το παρόν.
@ Learner
Νίκο, διαβάζουμε την ίδια φράση και την ερμηνεύουμε διαφορετικά.
Το "enablement stacks are used by default on new installs" για εμένα δεν σημαίνει πως τα "enablement stacks" είναι default, απλά είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένα (και κατά τη γνώμη μου κακώς είναι, γιατί αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ).
Τέλος πάντων, είναι διαφορά οπτικής, δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμφωνούμε σε όλα, επιμένω στην άποψή μου γιατί αν με ρωτήσει κάποιος «τι πυρήνα έχει το 12.04» και του απαντήσω «δεν ξέρω, τι μέρα έχουμε» θα του επιτρέψω να με γιαουρτώσει.