Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2013, 14:26
Ωραία, τονίζω ξανά πως δεν έχω θέμα με το ίδρυμα mozilla, αλλά με τον έταιρο καπαδόκη του project.
Όσο ανοιχτού κώδικα και να είναι ένα plugin, από την στιγμή που μπαίνει στο κόλπο και η google [yahoo, ms και λοιπές αγαθές εταιρίες] εγώ το αντιμετωπίζω με σκεπτικισμό -τουλάχιστον-.
Από εκεί και μετά, όταν λες Νικόλα πως:
δεν έχω να προσθέσω τίποτα.
Φυσικά περιττό να επαναλάβω πως είναι προσωπική άποψη όλα αυτά.
Off topic:
Και όσον αφορά εμένα, θα προσπαθήσω να δυσκολέψω όσο μπορώ και μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου όλους αυτούς.
Δεν τρέφω αυταπάτες πως θα τα καταφέρω φυσικά.
Αλλά όσο μπορώ, δεν θα τους δώσω τον Παναγιώτη -και κυρίως την κόρη μου- στο πιάτο.
Αν ζούσαμε σε έναν ελεύθερο κόσμο όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα.
Αλλά δυστυχώς, απέχουμε έτη φωτός από αυτόν τον στόχο.
Είναι θέμα Ελευθερίας που για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Όσον αφορά το owncloud που ανέφερε ο the eye, θα είχε σημασία να παραθέσω το άρθρο του Stallman?
Όσο ανοιχτού κώδικα και να είναι ένα plugin, από την στιγμή που μπαίνει στο κόλπο και η google [yahoo, ms και λοιπές αγαθές εταιρίες] εγώ το αντιμετωπίζω με σκεπτικισμό -τουλάχιστον-.
Από εκεί και μετά, όταν λες Νικόλα πως:
έγραψε:Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι με την Google. Ναι παρακολουθεί ναι κάνει tracking, αλλά εδώ πρόκειται για ένα project ανοιχτού κώδικα = ασφάλεια = δεν μπορεί να κρύψει κάτι.
δεν έχω να προσθέσω τίποτα.
Φυσικά περιττό να επαναλάβω πως είναι προσωπική άποψη όλα αυτά.
Off topic:
Και όσον αφορά εμένα, θα προσπαθήσω να δυσκολέψω όσο μπορώ και μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου όλους αυτούς.
Δεν τρέφω αυταπάτες πως θα τα καταφέρω φυσικά.
Αλλά όσο μπορώ, δεν θα τους δώσω τον Παναγιώτη -και κυρίως την κόρη μου- στο πιάτο.
Αν ζούσαμε σε έναν ελεύθερο κόσμο όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα.
Αλλά δυστυχώς, απέχουμε έτη φωτός από αυτόν τον στόχο.
Είναι θέμα Ελευθερίας που για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Όσον αφορά το owncloud που ανέφερε ο the eye, θα είχε σημασία να παραθέσω το άρθρο του Stallman?