Δημοσιεύτηκε: 13 Αύγ 2013, 00:27
Το ότι δεν αναφέρουν όμως ότι βασίζεται στο Ubuntu, δεν μου πολύ-αρέσει. Όχι ότι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, αλλά στην αρχική σελίδα με τα τεράστια γράμματα (what is elementary OS), θα μπορούσαν να κάνουν μια αναφορά ότι η διανομή βασίζεται στο Ubuntu, χρησιμοποιεί τα αποθετήρια του και εν τέλει είναι και ο λόγος που υπάρχει το Elementary OS
Η παραπάνω είναι βέβαια η δική μου γνώμη, σεβόμενος απόλυτα την δουλειά που έχουν ρίξει οι προγραμματιστές του Elementary OS.
Χμμμ, δεν το ήξερα αυτό. Δεν έχουν πρόβλημα στο ότι χρησιμοποιούν τα αποθετήρια του Ubuntu ; Δεν ζητά μερίδιο η Canonical ; Όχι ε ; Μόνο στο trademark ζητά νομίζω. (αν χρησιμοποιούσαν μέρος του ονόματος).
Η παραπάνω είναι βέβαια η δική μου γνώμη, σεβόμενος απόλυτα την δουλειά που έχουν ρίξει οι προγραμματιστές του Elementary OS.
fkol l4 έγραψε:...αν ήταν να πουν κάτι θα έλεγαν για κανέναν που ζητάει λεφτά για Ubuntu-based διανομές...
Χμμμ, δεν το ήξερα αυτό. Δεν έχουν πρόβλημα στο ότι χρησιμοποιούν τα αποθετήρια του Ubuntu ; Δεν ζητά μερίδιο η Canonical ; Όχι ε ; Μόνο στο trademark ζητά νομίζω. (αν χρησιμοποιούσαν μέρος του ονόματος).