Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2013, 21:24
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν νομίζω ότι ο στόχος είναι να συμμετάσχουν στο Ubuntu Voice άτομα που δεν χρησιμοποιούν Ubuntu ή δεν ασχολούνται με τα της κοινότητας και τις εξελίξεις. Κάτι τέτοιο όπως είπες είναι αδύνατο και μάλλον το ξέρουν στην Canonical.
Το κύριο κομμάτι που θα καθορίσει το αν θα πετύχει το στόχο (ο οποίος πάλι, δεν έχω καταλάβει ποιος ακριβώς είναι) του το Ubuntu Voice, είναι τα αντικείμενα της έρευνας που θα γίνει και ο τρόπος συμμετοχής.

H ειρωνία είναι ότι ήδη έχουν αναφερθεί στα σχόλια πράγματα που είχαν διασπάσει την κοινότητα του Ubuntu, όπως το Unity, o Μir και η άποψη ότι η Canonical ήδη αγνοεί το feedback των χρηστών.
Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.
Aρκετά περίεργο. Και όλη η διαδικασία εγγραφής γίνεται μέσω υπηρεσίας της Google...
Το κύριο κομμάτι που θα καθορίσει το αν θα πετύχει το στόχο (ο οποίος πάλι, δεν έχω καταλάβει ποιος ακριβώς είναι) του το Ubuntu Voice, είναι τα αντικείμενα της έρευνας που θα γίνει και ο τρόπος συμμετοχής.
fkol k4 έγραψε:Εμείς όμως ήδη χρησιμοποιούμε Ubuntu, δεν θα αυξήσουμε το μερίδιο της Canonical στην αγορά, οπότε μπορεί άνετα η Canonical να μας αγνοήσει επιδεικτικά...

H ειρωνία είναι ότι ήδη έχουν αναφερθεί στα σχόλια πράγματα που είχαν διασπάσει την κοινότητα του Ubuntu, όπως το Unity, o Μir και η άποψη ότι η Canonical ήδη αγνοεί το feedback των χρηστών.
Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.
Learner έγραψε:Καλά δεν έχουν ένα Ubuntu Alias ; Gmail ; (χαχαχα).
Aρκετά περίεργο. Και όλη η διαδικασία εγγραφής γίνεται μέσω υπηρεσίας της Google...