Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2009, 01:01
ftso έγραψε:Nisok έγραψε:
ΤΙ λές τώρα!!!! Απο απόσταση 1m και με ίδιο background. Μόνο τα σηματάκια του start menu διαφέρουν. Αυτή η widget κατάσταση, ίδια χρώματα... Και τα mac έχουν widgets αλλά δεν μοιάζουν... Αυτών των δύο έχουν την ίδια φιλοσοφία design...
Και αν βάλεις μερικά screenlet στο gnome και μπάρα μόνο κάτω και ίδιο φόντο πάλι με windows θα μοιάζει...Nisok έγραψε:
Και αν δεν με απατά η μνήμη μου πρώτα τα windows έβγαλαν widgets!!!! όσον αφορά την αντιγραφή το KDE είναι ΠΟΛΥ ψηλά στην λίστα!!!! Αλλά αυτό εγώ δεν το θεωρώ ότι είναι και ιδιαίτερα κακό.
Το κακό είναι ότι δεν το κάνουν με το δικό τους προσωπικό style και αρχίζει με μοιάζει με ξερή αντιγραφή.
Widgets στα windows είδαμε απο στα vista για πρώτη φορά, αν εννοείς την δεξιά μπάρα που έχουν...
Ναι, πολλά σημεία του kde είναι παρμένα από άλλα DΕ. Περισσότερο μάλιστα απο τα mac...
Το kde4 είναι πρωτοποριακό καθώς δεν υπάρχει πλέον ούτε μπάρα, ούτε desktop ούτε τίποτα. Μόνο plasma και plasmoids (aka widgets)!
Αν δεν είναι αυτό πρωτοπορία τι είναι?Nisok έγραψε:
Και θα πρόσθετα ότι τα 7 είναι η φυσική εξέλιξη των vista (οπτικά - design )... Το kde 4 έχει και αυτό πατήσει πάνω στα vista.Λογικό είναι να μοιάζουν.
Και πάλι θα αστειεύεσαι
Nisok έγραψε:
Υπόψιν και εγώ KDE 4.2 θα βάλω.... αλλά ας μην κρυβόμαστε και πίσω απο το δάκτυλό μας...
Εγώ πάλι, αν το kde4 δεν φτάσει την λειτουργικότητα του kde3 δεν πρόκειται να αλλάξω DE και κατά συνέπεια ούτε διανομή...έχει πολύ ψωμί ακόμη το 8.04![]()
Αυτά
Θέλεις να δείς τι είναι πρωτοπορία?????
http://bumptop.com/