Δημοσιεύτηκε: 07 Ιαν 2014, 14:51
από fkol k4
madvinegar έγραψε:Αυτά ειναι τα άσχημα...
Οσοι εχουμε 13.04, δεν ξερω αν αξιζει να αναβαθμισουμε σε 13.10 καθώς μετά απο 2 μηνες θα βγει η LTS... Εγω τουλαχιστον κανω clean install καθε φορά για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, και δεν θελω να περάσω την "ταλαιπωρία" της επανεγκαταστασης, και μετά απο 2 μηνες πάλι τα ίδια.
Επίσης δεν εχει λυθεί πλήρως και το προβλημα με την εναλλαγη γλωσσας συν φανταζομαι 2-3 ακομα πραγματακια.

Το πρόβλημα με την εναλλαγή γλώσσας έχει λυθεί, γι αυτό έχω βγάλει και τον σύνδεσμο για το workaround που είχα δημοσιεύσει από την υπογραφή μου.
Επίσης, το πρόβλημα με το LibreOffice και τις συντομεύσεις με ελληνικό πληκτρολόγιο, νομίζω πως έχει λυθεί επίσης (ή μπορεί να χρειάζεται κάποιο PPA, δεν είμαι σίγουρος) από την ομάδα ανάπτυξης του LibreOffice.
madvinegar έγραψε:Αντε να γινει rolling release να ξεμπερδευουμε... :)

Σωστός. :thumbup:
Βασικά θέλουμε ένα Debian release model, όπου θα έχουμε 3 branches (LTS, current, dev) και ο καθένας θα μπορεί να επιλέγει το branch του.
Και αυτό είναι πολύ πιο εύκολο από ότι ακούγεται, το μόνο που χρειάζεται (εντάξει, χοντρικά...) είναι τρεις συμβολικοί δεσμοί στους mirrors, όπως το κάνει και το Debian.

Το δικό μου Ubuntu πάντως, rolling release είναι (αν και χειροκίνητα).