Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2014, 19:13
Muttley Black έγραψε:Είναι πράγματι έτσι όπως ακριβώς τα λέει;
Είναι.
Muttley Black έγραψε:Αν ναι, σας ενοχλεί αυτό που γίνετε με την Canonical;
Το ζήτημα με το Amazon (αν και απενεργοποιείται εύκολα, νομίζω ότι αφορά μόνο στο unity) το βρίσκω ενοχλητικό, όντως το τι δημοσιοποιείται γύρω από τις προτιμήσεις μου είναι και πρέπει να είναι αποκλειστικά δική μου επιλογή.
Όσον αφορά στην ενσωμάτωση "κλειστών πακέτων", όχι. Αν υπήρχε σοβαρή εναλλακτική σε όλα τα προγράμματα με ανοιχτό λογισμικό, βεβαίως και θα προτιμούσα αυτήν την εναλλακτική, όμως αν δεν υπάρχει και μια εφαρμογή ή οδηγός μου είναι απαραίτητη, προτιμώ να ενσωματώνεται και ας αποτελεί "ιδεολογική" παρέκκλιση.
Muttley Black έγραψε:Ποια διανομή πιστεύετε οτι ακολουθεί κατά γραμμα την φιλοσοφία του ελεύθερου λογισμικού;
Οποιαδήποτε δεν περιλαμβάνει κλειστά πακέτα.
Muttley Black έγραψε:Πιστεύετε ότι η εμπλοκή της Canonical με το Ubuntu μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να φέρει;
Τι ακριβώς εννοείς εμπλοκή της Canonical με το ubuntu. Ούτως ή άλλως δικό της project είναι, και αν προκρίνει κανείς την ευχρηστία και την προσέλκυση νέων χρηστών, μπορεί να καταλήξει σε θετικά συμπεράσματα. Αν προκρίνει την "ιδεολογική καθαρότητα" , προφανώς όχι.