Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2014, 14:14
Learner έγραψε:madvinegar έγραψε:Μου ηρθε μυνημα οτι μου προσθετουν 48GB (!!!!!!!) για 2 χρονια....!
Έχει κάποιο νόημα ; Εννοώ, είναι με ημερομηνία λήξης. Μετά τους 24 μήνες θα πρέπει ή να πληρώσεις ή να αδειάσεις τον χώρο.
E και τί να κανω? Να τους τα δώσω πίσω? Δωρο μου τα κανανε.
Σε 2 χρονια ποιος ζει, ποιος πεθαινει. Μπορει να εχουν αλλαξει 100 πραγματα. Μεχρι αλλη LTS θα εχει βγει...
Ζηλευεις μου φαινεται που ειμαι DropBox Guru... χαχαχα