Δημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2015, 02:13
από Learner
fkol k4 έγραψε:...και παράλληλα κολλάμε στο ποιους κάλεσε η Canonical για να τους χαρίσει από μια συσκευή, τότε είμαστε ανακόλουθοι σε αυτά που διακηρύσσουμε πως πρεσβεύουμε.

Μήπως ανακόλουθη με αυτά που πρεσβεύει το ΕΛ/ΛΑΚ είναι η όλη διαδικασία της «μυστικής μάζωξης» , της κεκλεισμένων των θυρών παρουσίασης, της εντελώς αδιαφανούς διαδικασίας επιλογής των ΟΠΟΙΩΝ insiders θα βοηθούσαν (ούτε και ξέρουμε με ποιον τρόπο) στην ανάπτυξη του Ubuntu Phone ;
Λίγη διαφάνεια παραπάνω για την ολη διαδικασία δεν θα έβλαπτε. Προφανώς (έτσι πιστεύω εγώ) τους όρκισε με το σφυρί του ΘΩΡ να μην μιλήσουν, να μην πουν λέξη για τίποτα, μέχρι να πάρουν το δωράκι.
Αυτές τις άκυρες τακτικές να μην ακολουθούσε η Canonical, θα την εκτιμούσα περισσότερο (φυσικά και στα @@ρια τους αν την εκτιμάω εγώ ή όχι, απλά έτσι αναφέρω την προσωπική μου γνώμη).

Δεν αναφέρομαι στην συσκευή , ούτε στο λογισμικο(το οποιο γνωρίζω, χρησιμοποιώ και εμπιστεύομαι), αλλα στην άστοχη τακτική λανσαρίσματος του πρώτου Ubuntu Phone.
Ευτυχώς που πήγε και ένας δικός μας άνθρωπος αλλιώς δεν θα μαθαίναμε ΧΡΙΣΤΟ μέχρι την επίσημη κυκλοφορία. Τώρα, ίσως και να μάθουμε 5 πράγματα παραπάνω από τον Σίμο.
Τις φωτογραφίες άραγε του επέτρεψαν να τις τραβήξει ή τις τράβηξε μυστικά; :P