Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2009, 13:17
Χώρους να μην βρούνε είναι σχετικά δύσκολο , απλή αίτηση εάν κάνεις σε ένα από τα ΑΕΙ και ειδικά στο ΕΜΠ θα σου δώσουν , και το εάν τους τα έδωσαν δωρεάν μπορεί εάν υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάποια σχέση με πολλά δημόσια έργα και Ηλεκτρονική Ελλάδα και όπως αλλιώς το ονομάζουν .
Να μην βρεις χώρο για παρουσίαση Ανοικτού Λογισμικού στο ΕΜΠ λίγο παράξενο .
Δεν κάνουμε αυτά , το εάν κατηγορούμε άλλους για αυτό που είναι αυτονόητο νομίζω ότι εδώ δεν ταιριάζει , να κάνεις εκδήλωση για Ανοικτό Λογισμικό σαν το Drupal και να το κάνεις στο MS Center νομίζω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα και μάλλον κάποιος έβαλε το χεράκι του εδώ άλλα ποιος άραγε ?
Δεν πάνε μαζί Ανοικτό Λογισμικό και Microsoft Innovation Center , αυτό είναι το μόνο σίγουρο .
Να μην βρεις χώρο για παρουσίαση Ανοικτού Λογισμικού στο ΕΜΠ λίγο παράξενο .
Δεν κάνουμε αυτά , το εάν κατηγορούμε άλλους για αυτό που είναι αυτονόητο νομίζω ότι εδώ δεν ταιριάζει , να κάνεις εκδήλωση για Ανοικτό Λογισμικό σαν το Drupal και να το κάνεις στο MS Center νομίζω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα και μάλλον κάποιος έβαλε το χεράκι του εδώ άλλα ποιος άραγε ?
Δεν πάνε μαζί Ανοικτό Λογισμικό και Microsoft Innovation Center , αυτό είναι το μόνο σίγουρο .