Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρ 2018, 13:41
από Tassos10
lepidas έγραψε:Κοίτα, πιστευω οτι οι κατασκευαστες κατασκευαζουν κατι να ταιριαζει στη msoft (το αντιθετο δε μπορω να το διανοηθω), στην αντιθετη οχθη, η κοινοτητα Linux προσπαθει να φτιαξει κατι να ταιριαζει στους υπολογιστες. Δλδ δεν ειναι εντυπωσιακο, βεβαια παει σωστα αφου το κατασκευασαν για αυτο το λειτουργικο.


χαχαχ, δεν έχεις άδικο. Από την μια μου αρέσει η απάντηση και συμφωνώ.
Από την άλλη όμως, όπως και να έχει, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. CPU, RAM και κάρτα γραφικών. Πως αυτά διαχειρίζονται από το ένα λειτουργικό σύστημα και πως από το άλλο.... :shh:

Πήρα ήδη την απάντηση μου.... όλα αυτά φτιάχνονται για τα Microsoft Windows και τα περισσότερα είναι και κλειστό harware και κλειστό software στους οδηγούς που δίνουν - ιδιαιτέρως της κάρτας γραφικών που κάθε τόσο κάνουμε διάφορες συζητήσεις... :P
Να σε καλά φίλε μου, για την απάντηση σου. Με επανέφερε στην γη και τα πραγματικά δεδομένα. Λόγο της αδιάκοπης εξέλιξης και υπερβολικής αγάπη, καμία φορά ξεχνάμε πως έχουνε τα πράγματα και αναρωτιόμαστε και αυτά που ξέρουμε... :mrgreen: Λόγο της δυσαρέσκειας μου, που δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, μου βγήκε ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ", του οποίου μου θύμησες την απάντηση!