Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2024, 17:59
από the_eye
Καστοριά, 18/04/2024

Το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ και την Ελληνική Κοινότητα του Ubuntu παρουσιάζουν το event "Ubuntu 24.04 Noble Numbat Release".

Το event θα λάβει χώρα στην αίθουσα Β1 του πανεπιστημίου μας στις 25 Απριλίου του 2024 και ώρα 19:00.

Στο "Ubuntu 24.04 Noble Numbat Release Event" θα πραγματοποιηθούν:

- Παρουσίαση της ομάδας Kastoria Linux Society από τον Μάριο Ρούσσο, Coordinator του Kastoria Linux Society
- Παρουσίαση του Ubuntu 24.04 από τα μέλη του Kastoria Linux Society
- Live Παρουσίαση του Ubuntu 24.04 Noble Numbat από τα μέλη του Kastoria Linux Society
- Ιστορική Αναδρομή της Κοινότητας του ubuntu-gr από τον Δημήτρη Ντούλα, Μεταπτυχιακό φοιτητή του ΔΠΜΣ Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες, Ubuntu Member και Διαχειριστής της επίσημης σελίδας ubuntu-gr.org και forum.ubuntu-gr.org.
- Χρήση του Linux και του Ελεύθερου Λογισμικού κατά τη διάρκεια των σπουδών από τον Δημήτρη Ντούλα, Μεταπτυχιακό φοιτητή του ΔΠΜΣ Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες, Ubuntu Member και Διαχειριστής της επίσημης σελίδας ubuntu-gr.org και forum.ubuntu-gr.org.

Το event αναμένεται να προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μάθηση, δικτύωση και συζήτηση για την ανοικτή τεχνολογία και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον οργανισμό μέσω email στη διεύθυνση ieeesbkastoria@uowm.gr και στα Social Media της ομάδας: @ieeesbkastoria
Σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε και να μοιραστείτε την εμπειρία μαζί μας!

Board of IEEE Student Branch
of University of Western Macedonia, Kastoria