Δημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2009, 14:14
Γενικά: Και εγώ συμφωνώ μαζί σου (όπως και εσύ μαζί μου), αλλά θα εξακολουθώ να τους πρήζω και ας ξέρω ότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Πως το πλαίσιο έβγαλε πριν ένα χρόνο προεγκατεστημένο ubuntu pc; απλά δεν πούλησε τίποτα και για αυτό το σταμάτησαν από τα μαγαζιά (μπορεί να υπάρχει ακόμα και δεν το ξέρουμε). Πόσο καιρό χρειάζεται για να βγάλουν μια σειρά λαπτοπ ή netbook το e-shop, το multirama και το πλαίσιο? είναι πολύ απλό. Πως πουλάνε μηχανήματα με linux Acer netbooks και δεν τα υποστηρίζουν; Αν θέλουν μπορούν αλλά το πρόβλημα είμαστε εμείς. Πόσοι από το φόρουμ έχουν πάρει τηλέφωνο την Dell για να ζητήσουν προεγκατεστημένο Ubuntu? είμαστε 2 χιλίαδες άτομα. Εγώ προσωπικά αγοράζω 10 με 15 υπολογιστές κάθε χρόνο. Γιατί να μην έχω αυτά που θέλω; Το ίδιο είναι οι περισσότεροι, είναι οι "κομπιουτεράδες" που όλοι οι άλλοι ρωτάνε τι θα αγοράσουν. Το δράμα είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει την δύναμη μας.
Ελλάδα: Επίσης το ξέρω πολύ καλά ότι ζώ στην Ελλάδα που η διαφθορά και τα ζώα κυβερνάνε αλλά εμείς δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα; Να μεταναστεύσουμε τότε αν δεν έχουμε καμία ελπίδα.
Hp: Και φαντάσου οι σερβερς να υποστήριζαν μόνο windows; κάποιος τους ζήτησε με redhat και με suse αλλιώς... δεν θα ήταν certified για λινουξ.
Συμπέρασμα: αν δεν ζητήσουμε δεν θα γίνει τίποτα σίγουρα, αν το ζητήσουμε μπορεί και γίνει κάποια στιγμή.
Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να τους πρήζω δεν την γλυτώνουν. Όταν λοιπόν θα εκνευριστώ πολύ θα πηγαίνω κάθε 2 μέρες και θα ρωτάω για κάθε λάπτοπ, αν υπάρχει με προεγκατεστημένο Ubuntu και όταν με δείρουν θα στείλω την κασσέτα από την κρυφή κάμερα στον τριανταφυλλόπουλο.
Ελλάδα: Επίσης το ξέρω πολύ καλά ότι ζώ στην Ελλάδα που η διαφθορά και τα ζώα κυβερνάνε αλλά εμείς δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα; Να μεταναστεύσουμε τότε αν δεν έχουμε καμία ελπίδα.
Hp: Και φαντάσου οι σερβερς να υποστήριζαν μόνο windows; κάποιος τους ζήτησε με redhat και με suse αλλιώς... δεν θα ήταν certified για λινουξ.
Συμπέρασμα: αν δεν ζητήσουμε δεν θα γίνει τίποτα σίγουρα, αν το ζητήσουμε μπορεί και γίνει κάποια στιγμή.
Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να τους πρήζω δεν την γλυτώνουν. Όταν λοιπόν θα εκνευριστώ πολύ θα πηγαίνω κάθε 2 μέρες και θα ρωτάω για κάθε λάπτοπ, αν υπάρχει με προεγκατεστημένο Ubuntu και όταν με δείρουν θα στείλω την κασσέτα από την κρυφή κάμερα στον τριανταφυλλόπουλο.