Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2009, 12:02
από bullgr
ilpara έγραψε:1. Ποιό το ελάχιστο επίπεδο γνωσεων του συμμετέχοντα στο μάθημα;

Η ύλη που θα χρησιμοποιηθεί είναι από το βιβλίο "Εισαγωγή στο Linux: ένας πρακτικός οδηγός" [Garrels, Machtelt (2006). Introduction to Linux: a beginner's guide. Άρα αφού το βιβλίο απευθύνεται σε αρχάριους, δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι αρχάριοι "μαθητές".

ilpara έγραψε:2. Ποιές οι απαιτήσεις σε ώρες (ι.ώρες εβδομαδιαίως μαθήματος και ιι.ώρες εβδομαδιαίως homework);

Αυτό θα ήθελα και εγώ να το μάθω, αλλά φαντάζομαι ότι λαμβάνουν υπόψιν τους την ύλη και τον χρόνο που χρειάζεται να την αφομοιώσει κάποιος... Καλό θα ήταν να γνωρίζαμε τον μέσο όρο χρόνου την ημέρα που θα χρειάζεται ένας αρχάριος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ύλη.

ilpara έγραψε:3. Ασύγχρονα δεν είναι τα μαθήματα;

Yes...

ilpara έγραψε:Ρωτάω για να δω αν μπορώ να ανταποκριθώ και συνεπώς να το παρακολουθήσω, για παράδειγμα το επίπεδο μου είναι ασύγκριτα χαμηλότερο των vistakiller, ftso, bullgr κλπ και συνεπώς δεν θα "τσουλούσε" να ήμασταν στο ίδιο μάθημα, είτε εγώ θα τα έβρισκα "μπαστούνια" είτε τα παιδιά θα "χασμουριόντουσαν με ύψιστη βαρεμάρα"...

Χωρίς να θέλω να το παίξω "φίρμα", όταν είσαι σε ένα προχωρημένο επίπεδο γνώσεων και συμμετέχεις σε διάφορα μαθήματα που αποσκοπούν στην ευρεία μάζα, το χασμουρητό σε κάποια σημεία είναι εγγυημένο!!! Αλλά πάντα κάτι μαθαίνεις που δεν το γνώριζες, οπότε οποιοσδήποτε χρήστης, οποιουδήποτε επιπέδου βγαίνει από αυτή τη διαδικασία πάντα κερδισμένος.

Η εμπειρία είναι όμορφη, είναι δωρεάν, γνωρίζεις νέο κόσμο, μαθαίνεις όλο και κάτι παραπάνω, παίρνεις και μια βεβαίωση την οποία θα κορνιζάρεις και θα την κρεμάσεις στον τοίχο εμπλουτίζοντας τη συλλογή σου με το "χαρτομάνι"... Οπότε γιατί να μην το κάνεις;