Δημοσιεύτηκε: 22 Απρ 2009, 10:41
mixasgr έγραψε:Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια...![]()
.......
Επειδή είδα ότι η...αύξηση της εγγύησης δεν θεωρήθηκε ικανοποιητική πχ από τον stavrosLinux, απλά θα ήθελα να πω ότι ναι μεν από την πλευρά μας μπορούμε να κινήσουμε την σχετική διαδικασία ωστόσο από την άλλη έχει το δικαίωμα και η εταιρία να απαντήσει με βάση την εκάστοτε πολιτική της.
Οπότε στην προκειμένη περίπτωση προχώρησε σε πίστωση, με αύξηση της εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια που αντιστοιχεί στην αξία των windows vista που επιστρέφονται. Δεν είναι υποχρεωμένη να σου δώσει λεφτά...να το πω απλά, μπορεί να σου δώσει ανάλογη πίστωση.
............
Δεν είναι θέμα αν ικανοποιεί εμένα προσωπικά η αύξηση της εγγύησης, αλλά αν ειναι υποχρεωμένος ο αγοραστής να τη δεχτεί αντί επιστροφής χρημάτων, γιατί έχω την εντύπωση ότι η αύξηση της εγγύησης είναι προϊόν που το αγοράζεις αν θέλεις και όχι υποχρεωτικά.
π.χ. επιστρέφεις ένα προϊόν στο σουπερ μαρκετ και σου λένε πάρε κάτι άλλο της ίδιας αξίας. Συνήθως το κάνεις γιατί όλο και κάτι χρειάζεσαι, οπότε τους διευκολύνεις. Όμως ο νόμος λέει ότι εφόσον το προϊον είναι άθικτο, το επιστρέφεις και παίρνεις χρήματα πίσω, όχι άλλο προϊόν. Ένας νομικός θα ήταν χρήσιμος να μας πει επ' αυτού.
