Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2009, 00:48
από Epirotes
Συμφωνώ με τον/την ilpara, και προσωπικά δεν έχω την ανάγκη να έχω και εικόνα υπογραφής, μου φτάνει το Αβατάρ μου που το 'φτιαξα με τα χεράκια στο παιχνίδι Neverwinter Nights 2, αν ενδιαφέρεται κανείς να μάθει. Δεν θα είχα καμία αντίρρηση να υπάρχει η δυνατότητα αυτή ξανά αργότερα για όσους το θέλουν, αλλά όντως θα πρέπει ο κάθενας τότε να προσέχει τι εικόνα βάζει. (Άλλο να διαφημίσεις ένα μη κερδοσκοπικό προσωπικό σάιτ ή ιστοσελίδα, κι άλλο να διαφημίζεις το μανάβη της γειτονιάς σου). Πάντως έαν δεν επανέλθει η εικόνα υπογραφής τότε οι ομάδα συντονιστών/διαχειριστών θα πρέπει ίσως να σκεφτεί μήπως γίνεται να μικρύνει ο χώρος της υπογραφής (όχι το όριο χαρακτήρων, αλλά ο συνολικός χώρος), γιατί τώρα περισσεύει αρκετός που χάνεται τζάμπα και βερεσέ. Χμ, άκυρο, αλλού περισσεύει κι αλλού όχι, οπότε μάλλον κάτι άλλο φταίει. Δείτε π.χ. την υπογραφή στην πρώτη δημοσίευση του συντονιστή και συγκρίνεται με μία δημοσίευση λίγο πιο κάτω. Στο πρώτο είναι κανονικά η υπογραφή χωρίς να περισσεύει χώρος. Στο δεύτερο περισσεύει. Στην δικιά μου πάλι δεν περισσεύει τίποτα.