Δημοσιεύτηκε: 04 Ιούλ 2009, 14:42
δεν ξέρω πως να το πω... εχμμμ εχμμμ... ο δικός μου πετάει, πιγένει σφέρα... πρώτη φορά των είδα τόσο γρήγορο και είναι πραγματικά γρήγορος και οι μόνες ρυθμήσεις που έκανα είναι αυτες που έγραψα στο how-to... δεν συνάντισα κάποιο κόλιμα σε πολλές καρτέλες με flash κτλ.
είναι πραγματικά το κάτι άλλο
αν και η μνήμη που καταναλόνει μου φένετε καπος άσχετη.. σε windows στον desktop μου με ανοιχτό crysis στο medium με windows media player και firefox με 3 tabs ανοιχτα στο youtube δεν κολουσε καθόλου... και τα είχα ανοιχτα όλα αυτα για ώρα... κανονικα έπρεπε να σκάσουν οι μνήμες...
λειτουργικό 500ΜΒ
windows media player 15MB
firefox κάπου στα 500ΜΒ έπιασε τότε
και crysis περίπου 1GB
msn 30ΜΒ
να πώ πως το crysis καταναλόνει λιγότερη μνήμη οταν είναι ελαχιστοποιημένο και όταν το ανοίγω φτάνει περίπου στα 1,3GB... θεωρτικά έπρεπει να κολάει το σύμπαν αλλά δεν... 2χ1GB στα 667mHz.
στο ubuntu δεν κατάφερα ποτέ μα ποτέ να ξεπεράσω τα 1,5GB μνήμη απο τα 2GB που έχει το λαπτοπ...
είναι πραγματικά το κάτι άλλο
λειτουργικό 500ΜΒ
windows media player 15MB
firefox κάπου στα 500ΜΒ έπιασε τότε
και crysis περίπου 1GB
msn 30ΜΒ
να πώ πως το crysis καταναλόνει λιγότερη μνήμη οταν είναι ελαχιστοποιημένο και όταν το ανοίγω φτάνει περίπου στα 1,3GB... θεωρτικά έπρεπει να κολάει το σύμπαν αλλά δεν... 2χ1GB στα 667mHz.
στο ubuntu δεν κατάφερα ποτέ μα ποτέ να ξεπεράσω τα 1,5GB μνήμη απο τα 2GB που έχει το λαπτοπ...