Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2009, 14:59
headless έγραψε:Ωραία,ας γεμίσουμε τότε το ubuntu και με Mono apps,τί λές,ωραίες δεν είναι κι αυτές;
Ήδη έχουμε 2-3 ας βάλουμε κι άλλες.
Τί πειράζει που είναι powered by microsoft,αφού κάνουμε τη δουλειά μας.
Πρώτον, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Mono ή τη Microsoft ή οποιονδήποτε. Το Mono είναι FOSS και από τον Ιούλιο καλύπτεται από τη MS Community Promise που σημαίνει οτι οι μοναδικές εφαρμογές που μπορεί να έχουν προβλήματα είναι αυτές που χρησιμοποιούν Windows libraries.
headless έγραψε:
Ας χώσουμε και το adobe Air και τα καλούδια του,όμορφα φαίνονται κι αυτά.
Το Air είναι proprietary λογισμικό, οπότε δε θα ήθελα να το δω εγκατεστημένο εξ' ορισμού, αλλά πιστεύω οτι θα έπρεπε να υπάρχει στο partner αποθετήριο για αυτούς που το χρειάζονται.
headless έγραψε:
Ας βάλουμε και επι πληρωμή software στο Ubuntu software center,πώς αλλιώς θα το μάθει ο κόσμος,εξάλλου στην αρχή το είχαμε ονομάσει software store.
Αυτό θα γίνει έτσι και αλλιώς - και προσωπικά το βλέπω ως μία εξαιρετικά θετική κίνηση αφού θα τραβήξει το ενδιαφέρων τον εταιριών παραγωγής software και μπορεί επιτέλους να δούμε πράγματα όπως το Photoshop ή περισσότερα αξιόλογα παιχνίδια στο Ubuntu.
headless έγραψε:
Προς τα εκεί πάει το ubuntu δυστυχώς,και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πλέον το desktop μου είναι powered by Debian.
(ο άλλος είναι οτι είναι solid as a rock)
Αυτή είναι και η ομορφιά του Linux - οι πολλές επιλογές.