Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2009, 12:41
από apostolos_
Εκανα και εγώ εκγατάσταση του 9.10 καθαρή απο την αρχή.Προηγούμενο λειτουργικό το 8.10.Εντυπώσεις?χμμμμμ.....Το αρνητικό που με χάλασε λίγο κατ'αρχήν αλλα δεν φταίει το ubuntu είναι η καταραμένη η ΑΤΙ που δεν υποστηρίζει πλέον την κάρτα μου(Χ1200).Κατα τ'άλλα μου άρεσε το καινούριο artwork....το έκανα εγκατάσταση σε ext4 και ναι έχω παρατηρήσει ταχύτητα αυξημένη από το 8.10(σε ext3 όμως εκείνο).Αυτό που μ'έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός της ασύρματης.Με το 8.10 όταν έκανα υπηρεσία στον στρατό(ναι ναι είμαι φαντάρος...και βοηθός διαχείρησης και υποστίρηξης δικτύου και χρηστων κοινώς ΓΕΠ) άνοιγα το WIFI άλλα λόγω απόστασης το εσωτερικό τσιπάκι δεν έπιανε καθόλου σήμα(Realtek 8187B).Αναγκάστηκα και πήρα εξωτερικό....τώρα όμως με τον 9.10 όχι μόνο πιάνω σήμα αλλα και έχω ένα ping της τάξεως του 7ms κατα μ.ο.Προβληματάκι με την webcam...λύθηκαν.Hybernation δουλεύει άμα κλείσω την οθόνη......αυτό που έχω παρατηρήσει μόνο είναι ότι ίσως όταν τρέχει ο μοζιλα ή βλέπω streaming έχω λίγο πιο αυξημένη χρήση της cpu αλλά ίσως φταίνε οι open drivers....Α μην ξεχαστώ compiz κανονικά!