Δημοσιεύτηκε: 06 Σεπ 2008, 13:22
vista killer έγραψε:Είναι αναλόγος τι χρήση θέλεις να κάνεις. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Στην δουλειά μου πολλές φορές έχω χρειαστεί άμεση και εύκολη πρόσβαση στο internet η να έχω μερικές συνταγές πάνω μου. Φυσικά υπάρχει ένα dekstop σε ένα γραφείο αλλά ένα μικρό φορητό είναι αρκετά εύκολη λύση.
Σωστός... Όπως πχ ένας φίλος μου που θέλει να παίρνει μαζί του τα κείμενα-σημειώσεις στο Πανεπιστήμιο χωρίς να κοψομεσιάζεται.
Αλλά δυστυχώς πολλοί έσπευσαν πάνω στον ενθουσιασμό τους να αγοράσουν το Asus με τη σκέψη "notebook μόνο με 350 ευρώ!!!" αντί να σκεφτούν πρώτα τι τους προσφέρει και εάν τους ικανοποιεί αυτό που τους προσφέρει.
Αγόρασαν δηλαδή πολλά άτομα το Asus με βάση τη τιμή και τώρα που έφυγε ο ενθουσιασμός τους και το μετάνοιωσαν, τα έβγαλαν στο "σφυρί".
Γι' αυτό από τη στιγμή που τα κανονικά notebooks (με χαρακτηριστικά που έγραψα στο προηγούμενο post) έπεσαν στα 400 ευρώ, καλό είναι πριν αποφασίσετε να αγοράσετε οποιοδήποτε mini notebook να σκεφτείτε πρώτα για ποια δουλειά το θέλετε...