Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2009, 10:46
από AngelBreath
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιδιδοσαστε σε κυνηγι μαγισσων. Μια αρνητικη κριτικη δεν ειναι ειναι κατ αναγκη κακοπροαιρετη. Εκτος αν η "ελευθερη" κοινοτητα του linux δεν αντεχει τις αντιθετες γνωμες.Δεν ειναι ολα ροδινα στον κοσμο του ubuntu οπως δεν ειναι και στην ζωη. Το ubuntu οπως και τα windows εχουν πολλα προβληματα. Το αν θα ζησει καποιος μ αυτα ειναι θεμα επιλογης. Επειδη καποιος επιλεγει windows δεν ειναι κατ αναγκη εχθρος του linux και το αντιθετο.
Οσον αφορα την 9.10 σε αλλο post μου εχω αναφερει τα προβλήματα που μου δημιουργησε. Απο χρηστης ubuntu τα τελευταια 2 χρονια επεστρεψα στα windows. Αυτο δεν σημαινει πως μισω ή υπονομευω το linux. Απλα δεν μπορω στην παρουσα φαση να ζησω με τα προβληματα που μου δημιουργησε το ubuntu. Σε καποια αλλη φαση της ζωης μου μπορει να ξαναγυρισω στο ubuntu. Σε τελικη αναλυση αυτο ειναι το linux. Η εναλακτικη λυση απεναντι στα windows. Δεν σημαινει πως πρεπει ολοι να ξηλωσουν τα windows και να βαλουν linux ουτε το αντιθετο. Προσφερει μια επιλογη που οποιος θελει την κανει οποιος θελει οχι.
Μην ξεχναμε οτι τα δυο λειτουργικα εχουν διαφορετικη αφετηρια, και διαφορετικο προορισμο. Το αν καπου στην πορεια συναντιουνται αυτο δεν σημαινει αυτοματα μετωπικη συγκρουση.
Τέλος το ubuntu ειναι ακομα για εμπειρους χρηστες. Ο απλος χρηστης θα αντιμετωπισει δεκαδες προβληματα και οι λυσεις του στυλ " ανοιξε τερματικο και γραψε cd /usr/boot/menu.lst κτλ" τον απομακρυνουν απο το linux.