Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2009, 19:41
από ubuntunoid
Apopas έγραψε:Και καλά αυτή, άσχετη είναι. Οι φοιτητές; Που είναι η μορφωμένη ναιολαία και το μέλλον του τόπου μας; Που θέλουν να χρησιμοποιούν office 2007 επειδή το άλλο το OpenOffice δεν είναι «καλό»; Και το υποστηρίζουν και φανατικά... Λες και είναι πολιτική ιδεολογία πανάθεμά τους. Κάτι τέτοια έβλεπα στη σχολή και μου γυρίζαν τ' άντερα. :sick:

Aνοιξες πολύ μεγάλο κεφαλαιο φίλε μου. Εχω ζήσει σκήνικο που να απαιτείται απο επιβλέποντα διπλωματικής το MS Office & τα Windows γιατί και κάλα τα προγράμματα που χρειάζονταν για την εκπόνηση της ετρεχαν μόνο σε αυτη την πλατφόρμα. Δόθηκαν μάλιστα και πειρατικά αντίγραφα των προγραμμάτων αυτών για εγκατάσταση. Επειδή εγώ ο ίδιος στο ατομο που του συνέβη αυτό είχα εγκαταστήστει το 8.10 έκανα λίγο googling και βρήκα οτι υπάρχουν ωραιότατες native εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών σε Linux. Το τι αναποδες πήρα δεν περιγράφεται. Αν το εκάνε σε μένα αυτό θα του έβαζα τα πειρατικά cd ολοι καταλαβαίνετε που... Και μετά έχεις ενα σωρό εξυπνάκηδες που πιστευουν τέτοιες π@π@ριές και σου λένε μετά οτι το Linux δεν εχει υποστήριξη σε εξιδεικευμένες εφαρμογές. :evil: :evil:
ntinos_ έγραψε:άντε να δούμε κι εδώ κάτι τέτοιο :)

Off topic:
εχτές πήρα ένα notebook απο μια καφετέρια για λίγο πλοήγηση στο internet. ήταν ένα aspire one με linux αλλά δεν κατάλαβα ποια διανομή ήταν... :cry: το άτιμο ήταν γρήγορο :D.

σε μία άλλη καφετέρια-club είχαν και MAC για τα τραγούδια... γενικός εδώ βλέπεις και άλλα εκτός απο windows :)

καλα κι εσύ δεν έδινες ένα uname -a για να δεις τι είναι; δε σ' έφαγε η περιέργεια... :D :D