Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρ 2010, 13:01
Κατ` αρχάς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Οι οδηγοί που προσπάθησα να εγκαταστήσω την πρώτη φορά δεν ήταν αυτοί που μου δείξατε. Όταν τους εγκατέστησα ο μεν σκάνερ λειτουργεί πολύ καλά, με μία επανεκκίνηση σκανάρει γρήγορα τώρα πια, ενώ ο εκτυπωτής (ο οποίος δείχνει να δουλεύει πολύ καλά) μου παρουσιάζει άλλο μενού στον openoffice και άλλο στον περιηγητή (firefox). Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό. Επιπλέον ο μεν σκάνερ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το open office ή άλλο πρόγραμμα, ενώ ο εκτυπωτής δεν εμφανίζει επιλογή για διπλής όψεως αυτόματη εκτύπωση.
Έκανα και μία γκάφα. Οι οδηγίες του αρχείου pips έλεγαν ότι θα έπρεπε να το εγκαταστήσω έχοντας τον εκτυπωτή απενεργοποιημένο αλλά εγώ το ξέχασα. Ωστόσο, όταν προσπάθησα να το εγκαταστήσω δεν γινόταν και όταν αποσύνδεσα τον εκτυπωτή και έκανα επανεκκίνηση εγκαταστάθηκε.
Με την ευκαιρία, δεν κατάλαβα στις οδηγίες τι είναι το CUPS και τι υποτίθεται πρέπει να κάνω με αυτό.
ευχαριστώ
Έκανα και μία γκάφα. Οι οδηγίες του αρχείου pips έλεγαν ότι θα έπρεπε να το εγκαταστήσω έχοντας τον εκτυπωτή απενεργοποιημένο αλλά εγώ το ξέχασα. Ωστόσο, όταν προσπάθησα να το εγκαταστήσω δεν γινόταν και όταν αποσύνδεσα τον εκτυπωτή και έκανα επανεκκίνηση εγκαταστάθηκε.
Με την ευκαιρία, δεν κατάλαβα στις οδηγίες τι είναι το CUPS και τι υποτίθεται πρέπει να κάνω με αυτό.
ευχαριστώ