Δημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2010, 14:45
pros έγραψε:Mike J έγραψε:Άν βρώ κάτι σίγουρο θα κάνω την αλλαγή απο την εικονική στην κανονική.
Μόνο διαβάζοντας και κατανοώντας τον οδηγό που σου πρότεινα, μπορείς να προχωρήσεις...
Δεν είναι καθόλου επικίνδυνο αν καταλαβαίνεις τι κάνεις.
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους οδηγούς που σου λείπουν και για να εξοικειωθείς με το περιβάλλον...
Αυτή η ιδιαίτερα δεσμευτική διαμέριση του δίσκου πως προέκυψε;
Λοιπόν! Αρχικά είχα Vista απο την αγορά του. Χώρησα τον σκληρό σε δύο για να έχω τα δεδομένα χωριστά. Μετά ήρθαν τα Seven και είπα να τα βάλω.Οπότε έκανα partition στα τρία για να βάλω και τα seven. Τώρα έκανα format στο τρίτο και έβαλα το Ubuntu ( μετέφερα τα δεδομένα μου σε εξωτερικό σκληρό) . Να σου πω την αλήθεια κατι παραπάνω δεν γνωρίζω και αδυνατώ να καταλάβω τι συμαίνει "δεσμευτική διαμέρηση του δίσκου". Πάντως θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να μπορώ να κάνω εγκατάσταση των Ubuntu με ασφάλεια. Δεν μπορώ να ξανακάνω κάποιο λάθος. Θα είναι η τρίτη φορά που θα ξαναπερνάω όλα τα λειτουργικά απο την αρχή. το μόνο που θα έκανα πλέον σε περίπτωση που εξοικειωθώ με το linux και μου αρέσουν, να τα βάλω μετά απο την αρχή. Άν και μου φαίνοντα δύσκολα για κάποιον με τις δικές μου γνώσεις.