Δημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2008, 16:00
από opensource
λοιπον εκανα απο τα vista ,check disk +safe removal και τελικα δουλεψε...ευτυχως...δεν ρεολαβα να βαλω τις εντολες που μου εδωσες...
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ γαι την βοηθεια σας ....απεχθανομαι αφαναταστα τα windows αλλα τα καραταω μονο για τις εργασιες γιατι φοβαμαι..
1. ενα power point με το openoffice linux μπορει να ανοιχτει απο microsoft office?
2.επισης ποιο βιβλιο να κατεβασω γαι να μαθω εντολες κ.λ.π...linux bible?
3.το win4lin τρεχει σε αυτη την εκδοση ubuntu 8.10?
καταβασα καποιες εκδοσεις microsoft office portable και προσπαθησα να τα τρεξω με wine αλλα δεν εγινε τιποτα απολυτως.....οπως βλεπετε βιαζομαι να τα πεταξω εξω τα vista...
4.για να κανω back up τα αρχεια μου και το συστημα ποιο προγραμμα υπαρχει?
5.τελος εχω προβλημα με τους υποτιτλους ταινιων...οταν παιζει η ταινια με xine/totem δεν μπορω να βαλω τους υποτιτλους(το ξεχωριστο αρχειακι..)κανω drag n drop στην ταινια αλλα δεν τους παιρνει....

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα την εχω βρει αφανταστα με τα λινουξ αλλα νοιωθω μια μικρη ανασφαλεια......

***απο περιεργεια...ειχα εγκαταστησει ubuntu,xubuntu απο wubi(64bit) και πολλες φορες ειχα κανονικα 3-4 επαννακινησεις και μετα δεν εμπαινε στο συστημα.....τελικα κατεβασα την 32 bitεκδοση και παρ'ολο που εχω AMD TURION 64 TL-62 τρεχουν μια χαρα...