Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτ 2011, 21:48
από ph03nix
modenas88 έγραψε:Δες και μια τραγική ειρωνεία. Σε πρόσφατο benchmark το PC-BSD (που θεωρείται αρκετά βαρύ) βρέθηκε να είναι γρηγορότερη πλατφόρμα Linux gaming και από το ίδιο το Linux (Ubuntu)!!! Χρησιμοποιώντας το Linux binary compatibility layer που διαθέτει.

Ναι το γνωρίζω αυτό,το είχα δει στα daemon forums.Όντως τραγικό.

modenas88 έγραψε:Ρ3 συ, για ρώτα στην γραμματεία σου μήπως η σχολή ήταν παλιά παράρτημα του πανεπιστημίου του Berkeley...

Βασικά το Berkeley είναι παράρτημα της σχολής μου. :P

modenas88 έγραψε:Απ' ότι βλέπω δεν έχεις στις επιλογές σου το FreeBSD. Θεωρείς τα άλλα δύο "καλύτερα" (απορία);;; Εγώ χρησιμοποιώ το FreeBSD κυρίως επειδή είναι πιο διαδεδομένο, έχει πολύ μεγαλύτερη κοινότητα από τα άλλα δύο, λόγω του handbook, έχει περισσότερα και πιο νέα προγράμματα κ.α.

Το OpenBSD το θεωρώ καλύτερο.Έλεγα να διαλέξω το net γιατί έχει πιο απλή εγκατάσταση απ'ότι είδα στο virtual box νωρίτερα σήμερα.Το ξέρω πως έχει μεγαλύτερη κοινότητα το Free απλά με ψήνει πιο πολύ το Net.Θα δω με ποιο από τα 2 θα καταφέρω να φτιάξω bootable usb γιατί καμία εφαρμογή στο ubuntu δεν φτιάχνει κάποιο bootable που να κάνει boot. :P Μόνο ubuntu usb bootable έχω φτιάξει επιτυχώς. :P