Δημοσιεύτηκε: 22 Δεκ 2012, 02:47
από draco
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τελικά τι πρέπει να κάνω ή αν μπορεί να δουλέψει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, είναι πολλές οι πληροφορίες που μου δώσατε και πολλές οι άγνωστες λέξεις, είμαι στον χώρο του Linux 1 μήνα περίπου "αν το υπολόγισα σωστά" και δεν ξέρω πολλά από μεταγλώττιση, συνήθως ότι κάνω το κάνω βήμα βήμα από οδηγίες, & πειραματισμούς και με αυτόν το τρόπο έφτασα έως εδώ, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρόγραμμα είναι αρχαίο και δεν μπορεί να μεταγλωττιστεί με τα εργαλεία που υπάρχουν γιατί λόγο βελτίωσης ( των εργαλείων ) έχουν υποστεί αλλαγές ( θεωρώντας ότι το πρόγραμμα δεν έχει προγραμματιστικά λάθη ) οπότε δεν μεταγλωττίζετε και βγάζει λάθη , ή δεν κατάλαβα καλά;

Learner έγραψε:Αυτό μπορείς σε μερικές γραμμές να περιγράψεις πως το έκανες ;

Η κυριότερη σελίδα που με βοήθησε να φθάσω έως εδώ είναι:
http://test.jeltsch.org/node/268

και με λίγη φαντασία και πειραματισμό δημιούργησα και με την βοήθεια του alien to pctvdeluxepal_1-2_all_beta.deb
και δεν χρειάστηκε να μεταγλωττίσω κώδικα γιατί ήταν ήδη μεταγλωττισμένος δλδ υπήρχαν αρχεία με πηγαίο κώδικα άλλα και αρχεία με γλώσσα μηχανής (αν τα λέω σωστά) το μόνο που χρειάστηκε ήταν "πάντρεμα" αρχείων windows και linux :?
Το ψάξιμο το μεγάλο έγινε γιατί πολλά λινκ ήταν καταργημένα