Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009, 15:14
Καλώς ήρθες!
Θα σου φανεί χρήσιμο να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου (Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux) και στο άρθρο "Πως βρίσκω λύσεις..." του 1ου τεύχους του περιοδικού ubuntistas. Επίσης καλό είναι να φτιάξεις την υπογραφή σου σαν την δική μου.
To touchpad του λάπτοπ έχει την οθονούλα όπου σέρνεις το δάχτυλο και κινείται το ποντίκι, και δύο πλήκτρα που προσομοιάζουν το δεξί και αριστερό κλικ του ποντικιού. Αν πατήσεις το αριστερό πλήκτρο πάνω από ένα αντικείμενο και το βαστήξεις πατημένο και σύρεις το δάχτυλο του άλλου χεριού σου πάνω στην οθονούλα του touchpad τότε κάνεις dragpsalias έγραψε:θα θελα na μου πείτε πως μπορώ να έχω την λειτουργία που όταν κάνω διπλό κλικ και "κρατάς" το δεύτερο κλικ να μπορείς να κανεις drag, δηλαδή σαν να έχεις κρατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιού σου και να σέρνεις το ποντίκι σου ...
Τι εννοείς "multitouch"? Δεν το γνωρίζω. Μπορείς να το περιγράψεις?psalias έγραψε:...δεύτερον υπαρχει η δυνατότητα multitouch αντίστοιχο των mac (για zoom)
... googling βοηθάει?psalias έγραψε:Επίσης έχω εγκαταστήσει το Ring Sensors Screenlet v0.3 και θα θελα να εγκαταστήσω περισσότερα sensor όπως πχ κάποιο wifi signal sensor που έχω δει σε πολλά screanshot η γενικά οτιδήποτε ενδιαφέρον υπάρχει...έχει ασχοληθεί κανένας ?
Θα σου φανεί χρήσιμο να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου (Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux) και στο άρθρο "Πως βρίσκω λύσεις..." του 1ου τεύχους του περιοδικού ubuntistas. Επίσης καλό είναι να φτιάξεις την υπογραφή σου σαν την δική μου.