Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2013, 23:38
Ευχαριστώ για την ενημέρωση dim459 και ιδιαίτερα για το στυλ που την έκανες γιατί υπάρχουν και πολλοί που με τον τρόπο τους μπορούν να ειρωνευτούν αντί να βοηθήσουν και να σου λένε ας έπαιρνες hardware συμβατό linux τώρα καλά να πάθεις.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ επιλεκτικός στο hardware και ότι τα κομμάτια του hardware που θα ψάξω να βρω οδηγούς τα έχω αγοράσει ορισμένα εδώ και πολύ καιρό τόσο που δεν έχουν ούτε εγγύηση πλέον.
Το σύστημα που βλέπεις στην υπογραφή το πήρα τον Γενάρη αλλά κάρτα ήχου εκτυπωτή πληκτρολόγιο ηχεία κ.α τα είχα από το προηγούμενο σύστημα.
Και φυσικά όταν τα αγόρασα ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα βάλω κάποια μέρα μια διανομή του λίνουξ και θα ψάχνω πως θα τα εγκαταστήσω επιτυχώς.
Αρκετά κουράστηκα σήμερα με εγκαταστάσεις απεγκαταστάσεις.
Relax time τώρα και αύριο θα αρχίσω πάλι το ψάξιμο για ότι άλλο χρειάζομαι.
Καλό βράδυ και σε εσάς.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ επιλεκτικός στο hardware και ότι τα κομμάτια του hardware που θα ψάξω να βρω οδηγούς τα έχω αγοράσει ορισμένα εδώ και πολύ καιρό τόσο που δεν έχουν ούτε εγγύηση πλέον.
Το σύστημα που βλέπεις στην υπογραφή το πήρα τον Γενάρη αλλά κάρτα ήχου εκτυπωτή πληκτρολόγιο ηχεία κ.α τα είχα από το προηγούμενο σύστημα.
Και φυσικά όταν τα αγόρασα ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα βάλω κάποια μέρα μια διανομή του λίνουξ και θα ψάχνω πως θα τα εγκαταστήσω επιτυχώς.
Αρκετά κουράστηκα σήμερα με εγκαταστάσεις απεγκαταστάσεις.
Relax time τώρα και αύριο θα αρχίσω πάλι το ψάξιμο για ότι άλλο χρειάζομαι.
Καλό βράδυ και σε εσάς.