Δημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2013, 23:36
από funked up
fkol k4, χρησιμοποίησα τις εντολές που μου είπες και εμφανίστηκε ένας φάκελος lost+found μέσα στον οποίο έχει τα αρχεία που αποθήκευσα.
Το περίεργο είναι πως μόνο εντός αυτού του φακέλου μπορώ να δημιουργήσω νέο φάκελο και να κάνω copy paste γενικά. Έξω από αυτόν τον φάκελο δεν μπορώ.

Learner, μετά από τόσα που δοκίμασα μου είναι δύσκολο να θυμηθώ την εντολή.

Αυτό που μ'ενδιαφέρει δεν είναι να ανακτήσω τα δεδομένα του δίσκου αφού τα έχω ακόμα αποθηκευμένα στους άλλους μου δίσκους.
Θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ τον δίσκο σαν έναν μεγάλο εξωτερικό δίσκο χωρίς partitions όπως ήταν στην αρχή με την διαφορά να μπορώ να αποθηκεύω μεγάλα αρχεία και όχι να έχω περιορισμό τα 4 GB που έχει το FAT32. Και όπως και με τους άλλους δίσκους που έχω, να μην πρέπει κάθε φορά να θυμηθώ να κάνω "αποπροσάρτηση" πριν κλείσω τον υπολογιστή με τον φόβο μήπως έχω πάλι τα ίδια προβλήματα.

Ξέρει κάποιος τι γίνεται με το θέμα των 3ΤΒ; Γιατί όπως είπα και παραπάνω, ψάχνοντας γενικά στο internet υπάρχει ένα θέμα με τόσο μεγάλους δίσκους χωρίς partitions. Μήπως τελικά το πρόβλημα βρίσκεται εκεί και εμείς ψάχνουμε αλλού λύση;
Επίσης είδα ότι πολύς κόσμος έχει τέτοιου είδους προβλήματα. Πιστεύω ότι αυτά είναι βασικά θέματα για τον μέσο χρήστη και αποτρέπουν κόσμο από το να χρησιμοποιήσει Linux λειτουργικά γενικότερα.
Είναι κρίμα να βάζεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε PC και να δουλεύει και εγώ να ψάχνω μια εβδομάδα τώρα να βρω λύση σε κάτι που υποτίθεται θα έπρεπε να δουλεύει "έτσι απλά"...