Δημοσιεύτηκε: 28 Ιαν 2009, 17:05
LEONDAS έγραψε:Τα εκανα και δεν.Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και συγχρητηρια για το μερακι που εχεις.
Απαντησε μου και αυτο αν ξερεις : να βαλω καλυτερα 64bit μιας και εχω Core2Duo ή να αφησω ως εχει?( τα 64bit της Microsoft ξερω πολυ καλα οτι ειναι αποτυχια λογω ασυμβατοτητων σε software).Εσυ τι λες?
Υ.Γ.
3 πραγματα δεν δουλευουν στο Turbox Maestro.Η webcam (genesys) - η καρτα ηχου (hda intel - με ορισμο ως options snd-hda-intel model=toshiba στο /etc/modprobe.d/alsa-base δουλεψε μερικως) και η καρτα tv (εξωτερικη της gigabyte u8000).
Αντε να δουμε το 9.04 μηπως.
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω...
Δεν νομίζω ότι θα δεις κάτι παραπάνω εάν βάλεις 64 , διαφορές έχει άλλα όχι και πολύ σε ταχύτητα , όσο για τα άλλα 3 , είπαμε κάμερα θα γίνει κάποια στιγμή, για την κάρτα ήχου μπορούμε εάν έχεις όρεξη να τη ψάξουμε ανοίγεις νέο τόπικ στην κατηγορία κάρτες ήχου και το παλεύουμε , όσο για την κάρτα tv και αυτή μπορεί να λειτουργήσει εάν το ψάξουμε , αυτά έχει το Λίνουξ , και δεν είναι αυτό το πρόβλημα του άλλα αυτή που φτιάχνουν τους οδηγούς μόνο για το παράθυρα.