Δημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2009, 01:09
από Snowflake
Εδω και μερικες ημερες παρατηρησα οτι σε διαφορα προγραμματα (Mozilla, Open Office, Terminal) και μαλλον οπουδηποτε στον υπολογιστη, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τονους για τα ελληνικα. Ταυτοχρονα, πολλες φορες δεν ανταποκρινονται διαφορα πληκτρα ακομα και στο επανειλλημενο πατημα, με το Backspace να ειναι το πληκτρο με τη μεγαλυτερη συχνοτητα μη ανταποκρισης. Καθαρισα το πλητρολογιο μηπως εφταιγαν οι τονοι σκονης, ψιχουλων κλπ αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Εκτος απο τις ενημερωσεις των Ubuntu δεν κατεβασα κατι καινουριο αυτες τις μερες. Αναρωτηθηκα μηπως εχει σχεση με ενα SCMI η καπως ετσι (εχω και ενα προβλημα με το aMSN και στο αγγλικο φορουμ ειδα νομιζω την συγκεκριμενη λεξη να εμφανιζεται αλλα δεν εβγαλα ακρη, λετε να σχετιζεται;). Μου βγαινει ως toolbar κατω δεξια μερικες φορες οταν αλλαζω γλωσσα, δεν ειχε ομως ρυθμισεις προς αλλαγη εκτος απο Unicode και UTF-8. Τις δοκιμασα και τις 2 εννοειται αλλα τιποτα. Παρεμπιπτοντως, εχω εγκατεστημενα English (USA), Japanese και Modern Greek (1453-) και τα προβ ληματα προυπηρχαν της εγκαταστασης των Ιαπωνικων. Ας με βοηθησει καποιος, εχω σιχαθει να σβηνω κατι επιλεγοντας το με το ποντικι και κανοντας αποκοπη...! :?