Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2009, 16:28
από bullgr
kostaspd έγραψε:Τα έχει παίξει τελείως το πληκτρολόγιο απ'ότι βλέπω :( Δεν μπορεί να συνεργαστεί-συντονιστεί καθόλου με τον δέκτη πλέον,ενώ το ποντίκι μπορεί άψογα...

Φίλε μου, μην παιδεύεσαι άδικα... Εάν με εμπιστεύεσαι, πήγαινε και αγόρασε άλλο σετ να λυθεί το πρόβλημά σου... Και σε μένα έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα: Τη μια στιγμή ήταν νεκρό το ποντίκι, την άλλη το πληκτρολόγιο... Μετά από μερικές συνδέσεις/αποσυνδέσεις στο usb δούλευαν πάλι, μέχρι που "ψόφησε" ο δέκτης εντελώς... Δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημά σου με το ubuntu.

Το σετ που αναφέρεις, και αυτό που έχω και εγώ στο χώρο εργασίας μου, είναι η φτηνή σειρά της microsoft και οι δέκτες τους δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα ακριβά σετ δεν υπάρχει αυτός ο ωοειδές δέκτης αλλά ένα infrared stick.

Εάν θέλεις ένα σετ δυνατό, στιβαρό και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή που θα κάθεσαι στον υπολογιστή σου, πάνε αγόρασε το σετ και θα με θυμηθείς... Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη αλλά αξίζει και το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις για να το αποκτήσεις...