Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρ 2014, 23:51
madvinegar έγραψε:Καλησπέρα.
Αλλαξα χτες πληκτρολόγιο στο λαπτοπ. Βρηκα φτηνά απο Αμερική (για παρομοιο μοντελο) φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (πολύ φτηνά - μεταχειρισμένο βεβαια αλλα σε άριστη κατασταση) και αφου ερευνησα οτι μπαινει και στο δικο μου και εχει και το λαπτοπ μου την καταλληλη υποδοχή για την ταινία που δινει φως στα πληκτρα, το παρήγγειλα. Εκανα την τράμπα και ολα μια χαρα.
Το μονο κακό που έχει ειναι οτι επειδη ειναι εξ Αμερικής, δεν εχει σε συγκεκριμένα πλήκτρα τους αντίστοιχους Ελληνικους χαρακτήρες πχ στο C να έχει και το Ψ, στο W να έχει και το τελικό ς, κτλπ κτλπ
Βασικά θέλω αυτοκόλλητα γραμματα για πληκτρολόγιο λαπτοπ (και οχι desktop) και οχι από αυτά που πιάνουν όλο το κουμπί, αλλά αυτά που ειναι σκέτο το γράμμα.
(Επίσης τα θέλω σε ασπρο χρώμα επειδη ειναι σκούρα γκρι τα κουμπιά.)
Που μπορω να τα βρω αυτα τα αυτοκολλητάκια? Εχει ψαχτεί κανεις?
ΥΓ. Κατι ασχετο με το θεμα. Το πληκτρολόγιο δουλευει μια χαρα. Με Fn+F6 εχει 3 βαθμίδες. Κλειστό, μεσαία φωτεινότητα, μεγάλη φωτεινότητα.
Επισης εχει το πολύ καλό οτι οταν εχεις αναμένα τα πληκτρα, αν δεν πατηθει κατι για 1 λεπτο, τοτε σβηνουν μονα τους (για εξοικονόμηση ενεργειας). Μολις πατησεις ενα κουμπι, ξανα-αναβουν ολα (μ@μ@το).
Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορεις να παιξεις με τις ρυθμίσεις αυτές?
Αυτό που θες είναι το λετρασε, πάνε σε κάνα βιβλιοπωλείο και ζήτα. Πολύ πιθανό να έχουν και στο πλαισιο