Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2008, 03:56
από simosx
rizitis έγραψε:εγώ έχω conn-x philips.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί το transmission αλλά και κανένα άλλο πρόγραμμα ktorrent κτλ να κατεβάσει τίποτα;
στην αρχή συνδέονται και ξεκινάει το κατέβασμα αλλά οι ταχύτητες είναι από 10KBit/s
μέχρι 68KBit/s ενώ το router κάνει επανεκκίνηση καθε τρεις και λίγο.

βασικά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ bit torrents και δεν ξερω αν χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις αλλά οι επανεκκινήσεις του ρούτερ δεν μου άρεσαν καθόλου.

Οι επανεκκινήσεις είναι γενικά πρόβλημα του λογισμικού του router. Λόγω των πολλών συνδέσεων που κάνει το λογισμικό torrent, ο router αρκετές φορές κολλάει και μπαίνει σε αυτόματη διαδικασία επανεκκίνησης. Για τη λύση του προβλήματος, μπορείς να δεις αν υπάρχει νεώτερο firmware για το router, αποφασίζεις να μειώσεις κάπως το μέγιστο αριθμό συνδέσεων του torrent client, ή βάζεις ένα καλύτερο router.

Στο router υπάρχει μια επιλογή για το πρωτόκολλο UPnP, που επιτρέπει στο ίδιο το λογισμικό torrent να ανοίγει αυτόματα θύρες δίχως να χρειάζονται ρυθμίσεις port forwarding. Αυτή είναι η ευκολότερη λύση.

Αν κάνεις όλα τα παραπάνω και συνεχίζεις να έχεις προβληματικές λήψης, τότε ο ISP μπορεί να κόβει πακέτα torrent...