Δημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2017, 10:45
από vasiliszaf
Δηλ. επειδή είμαι και αρχάριος, να χρησιμοποιήσω το stick εγκατάστασης της προηγούμενης έκδοσης σαν δοκιμή (όχι εγκατάσταση) και να δοκιμάσω να εγκαταστήσω τους drivers στο στικάκι? Και γιατί 64bit?32bit έχω.

Γενικά έχω προβλήματα με το linux. Και με ubuntu 16.04 και με ubuntu mate 16.04. Νομίζω ότι με τα lubuntu είναι κάπως καλύτερα από σφάλματα. Π.χ. μετά από κάποια εγκατάσταση μπορεί να κολλήσει στο boot. ή όταν μπαίνει σε sleep mode είναι πολύ πιθανό μετά το password να μην ξεκινήσει αλλά να δώσει μαύρη οθόνη με σφάλματα και να κολλήσει εκεί.Γι'αυτό απενεργοποίησα το sleep mode. Επίσης κάποια προγράμματα δε μου εγκαθίστανται. Δηλ. το wine γίνεται επιτυχής εγκατάσταση αλλά δεν το βλέπω στο menu..Δεν ξέρω αν έχουν κάποια σχέση αυτά βέβαια...
Πάντως όσον αφορά το scanner μια φορά κατάφερα να το λειτουργήσω με την εντολή (ή έτσι νομίζω τουλάχιστον, μετά από αυτό το δοκίμασα) sudo apt-get install sane. Το αναγνώριζε κανονικά. Μετά από επανεκκίνηση όμως όχι. Και από τότε δεν ξανάγινε αυτο.