Δημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2020, 12:16
Λοιπόν κοίτα τι γίνεται, τα διόρθωσα όλα τα σχετικά με ήχο πειράζοντας λίγο τον alsamixer. Τι συμβαίνει τώρα: Ενω στις συσκευές εισόδου εχω επιλέξει το μικρόφωνο της webcam, η ηχογράφηση γίνεται μέσω του μικροφώνου του handsfree που έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου (δεν ξερω πως ακριβώς το έκανα αυτό μεσα απο το alsamixer αλλα δεν με πειράζει καθόλου γιατί αυτό ακριβώς ήθελα: να έχω είσοδο έξοδο απο το handfree και να μην χρησιμοποιείται το μικρόφωνο της κάμερας!)
Οπότε αυτο το καταφέραμε. Το δοκίμασα στο cheese και ηχογραφεί κανονικά (με εναν ελάχιστο μικρό θόρυβο). Μένει να δω αν αυτό λειτουργεί και μέσω browser γιατί η κάμερα-ήχος εξακολουθούν να αναγνωρίζονται μόνο απο τον google-chrome -firefox και chromium δεν τα βλέπουν καθόλου! Αν μπορείς λύσε μου αυτό το μυστήριο! Γιατί μόνο στον chrome??
Οπότε αυτο το καταφέραμε. Το δοκίμασα στο cheese και ηχογραφεί κανονικά (με εναν ελάχιστο μικρό θόρυβο). Μένει να δω αν αυτό λειτουργεί και μέσω browser γιατί η κάμερα-ήχος εξακολουθούν να αναγνωρίζονται μόνο απο τον google-chrome -firefox και chromium δεν τα βλέπουν καθόλου! Αν μπορείς λύσε μου αυτό το μυστήριο! Γιατί μόνο στον chrome??