Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2024, 18:25
Reinach έγραψε:
(βέβαια βλέπω ότι προκύπτουν και άλλα θέματα: αν υπάρξει διακοπή ρεύματος, ο router χάνει την ip στην επανεκκίνηση και δεν θα μπορώ να ξέρω την καινούρια που θα πάρει)
Eπειδη οντως, αυτο μπορει να γινει, χρειαζεται να χρησιμοποιησεις μια υπηρεσια σαν το noip.com. Ολα γινονται, αλλα με τι κοπο και τι κενα ασφαλειας, που μπορεις να αφησεις; Αν δεν ξερεις τι κανεις, μην ανοιξεις ασκοπα ports προς το δικτυο σου.
Αν θες ο εκτυπωτης να τυπωνει μονο και μονο για την κεφαλη και τα μελανια... σκεψου αν μπορεις να βαλεις μια πριζα με χρονοδιακοπτη (εβδομαδιαιο ή και ημερησιο), ωστε κοβωντας το ρευμα στον εκτυπωτη, οταν αυτος επανερχεται να τυπωνει αυτοματα μια σελιδα, που το κανουν συνηθως οι εκτυπωτες, αν δεν το εχεις απενεργοποιησει. ΕΙναι και αυτο μια λυση
