Δημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2009, 18:43
Καλώς τον Linuxman.
Tα dvd τα διαβάζουν τα σβηστα ,να δικαιολογήσουν την υπαρξή τους στο pc μου.!!!
και δεν διαβάζονται σε κανένα άλλο σύστημα.
με όποιο πρόγραμμα και σε όποιο λειτουργικό κανω τήν εγγραφή. ΑΥΤΟ είναι το κουφό της ιστορίας.
και έχω 'χαλάσει' καμμιά 20αριά από δαύτα προσπαθώντας να βρώ τη λύση. αλλά τπτ.
Αυτό που με κάνει να ψάχνω είναι το ότι όλα τα γραμμένα από πρίν αλλά και τα έτοιμα dvd απλά,διπλά, plus, τα διαβάζουν κανονικότατα και στα xp και στο ubuntu
άρα δέν είναι πρόβλημα των dvd rom κάποια παράμετρος θα φταίει στό pc αλλά ποιά.
γιατί εχω δοκιμάσει και με πολλά προγράμματα εγγραφής .
υπομονή κάτι θα βρεθεί για να μην τα πετάξω γιατί δέν έχουν δουλέψει πολύ αν και τα έχω 2-3 χρόνια .
αντε να έχουν γράψει και τα δυό 200-300 cd/dvd.
Tα dvd τα διαβάζουν τα σβηστα ,να δικαιολογήσουν την υπαρξή τους στο pc μου.!!!
και δεν διαβάζονται σε κανένα άλλο σύστημα.
με όποιο πρόγραμμα και σε όποιο λειτουργικό κανω τήν εγγραφή. ΑΥΤΟ είναι το κουφό της ιστορίας.
και έχω 'χαλάσει' καμμιά 20αριά από δαύτα προσπαθώντας να βρώ τη λύση. αλλά τπτ.
Αυτό που με κάνει να ψάχνω είναι το ότι όλα τα γραμμένα από πρίν αλλά και τα έτοιμα dvd απλά,διπλά, plus, τα διαβάζουν κανονικότατα και στα xp και στο ubuntu
άρα δέν είναι πρόβλημα των dvd rom κάποια παράμετρος θα φταίει στό pc αλλά ποιά.
γιατί εχω δοκιμάσει και με πολλά προγράμματα εγγραφής .
υπομονή κάτι θα βρεθεί για να μην τα πετάξω γιατί δέν έχουν δουλέψει πολύ αν και τα έχω 2-3 χρόνια .
αντε να έχουν γράψει και τα δυό 200-300 cd/dvd.