Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρ 2009, 11:28
Αν είμουν σίγουρος ότι φταίνε τα nec θα τα είχα πετάξει .
αλλά αφού γράφουν σε όλα τα συστήματα και σε 3 τύπους δισκάκια και σε plus και σε dl
καί διαβάζουν τα πάντα cd/data cd/mp3 cd/games dvd/data dvd/video live/cd-dvd τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει
ΑΛΛΑ αυτά πού γράφω σε αυτά ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ διαβάζονται μόνο από τα vista ultimate.
Εχω καταβάσει ένα σωρό προγράμματα για γραψιμο και τεστ. Τίποτα δεν έχω καταφέρει.
Φυσικά τώρα άν δε βρώ λύση θα αλλάξω τό ένα καί βλέπω .
Το κόλπο με την αποσύνδεσή τους boot χωρίς αυτά και ξανα boot αφού τά συνδέσω δεν έπιασε
ισα πού τό ένα μου κάνει τώρα κόλπα,έχασε σε ταχύτητα αλλά μπορεί να είναι και από τις δικιές μου δοκιμές.
Βέβαια έχω κάνει update to fw και στά δύο στο 3550 είναι 1.7 και στο 3540 το 1.4.
ftso. Εγώ είχα πάντα nec χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα,μπορεί να έτυχε,
τώρα πάω για LG έχω δεί καλές κριτικές και φυσικά δεν είναι ακριβά.
αλλά αφού γράφουν σε όλα τα συστήματα και σε 3 τύπους δισκάκια και σε plus και σε dl
καί διαβάζουν τα πάντα cd/data cd/mp3 cd/games dvd/data dvd/video live/cd-dvd τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει
ΑΛΛΑ αυτά πού γράφω σε αυτά ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ διαβάζονται μόνο από τα vista ultimate.
Εχω καταβάσει ένα σωρό προγράμματα για γραψιμο και τεστ. Τίποτα δεν έχω καταφέρει.
Φυσικά τώρα άν δε βρώ λύση θα αλλάξω τό ένα καί βλέπω .
Το κόλπο με την αποσύνδεσή τους boot χωρίς αυτά και ξανα boot αφού τά συνδέσω δεν έπιασε
ισα πού τό ένα μου κάνει τώρα κόλπα,έχασε σε ταχύτητα αλλά μπορεί να είναι και από τις δικιές μου δοκιμές.
Βέβαια έχω κάνει update to fw και στά δύο στο 3550 είναι 1.7 και στο 3540 το 1.4.
ftso. Εγώ είχα πάντα nec χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα,μπορεί να έτυχε,
τώρα πάω για LG έχω δεί καλές κριτικές και φυσικά δεν είναι ακριβά.