Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρ 2009, 06:57
από Epirotes
... και συγνώμη για το σπρώξιμο και το κράξιμο. Την είχα δει αυτή την σελίδα, αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να κατεβάζω βίντεο από την κάμερα στον Υ/Η χωρίς να χρειαστεί να τελειοποιήσω το δισκάκι της κάμερας. Στα παράθυρα του Μπιλάκου, η SONY διαθέτει το πρόγραμμα Pixela και εγκαθιστά οδηγό (driver) για την κάμερα. Με wine to Pixela τρέχει κανονικά, πλην όμως η κάμερα δεν αναγνωρίζεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου.

linuxman, συγνώμη για το κράξιμο, αλλά έτσι είναι. Η λύση θα ήταν να πείσω την SONY να κάνει τον οδηγό της προσβάσιμο σε Λίνουξ. Χλωμό το κόβω. Επιστροφή στην αρχή:

Μετά από πολλές δοκιμές διαπίστωσα ότι το Ουμπούντου την βλέπει μεν ως Bus 008 Device 003: ID 054c:00c1 Sony Corp. και μετά την εκτέλεση των άνω εντολών, εμφανίζεται στο παράθυρο Τοποθεσίες/Υπολογιστής ως CD/DVD συσκευή αλλά δεν μπορεί να μονταριστεί (mount). Με δεξί κλικ στην συσκευή αυτή το μόνο που λειτουργεί είναι η εξαγωγή μέσου, με την οποία όντως ανοίγει το πορτάκι του drive της κάμερας.

Αναρωτιέμαι αν συνδέσω την κάμερα μέσω εισόδου της κάρτας γραφικών, θα κάνω την δουλειά που θέλω; :? Βοηθάτε συνάνθρωποι, έχω μπανταλιάσει. :oops: