Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2009, 02:53
από kostaspd
Μετά από κάποιο διάστημα ήρθε η στιγμή να ξαναποστάρω σε αυτό το θεματάκι που έχω ανοίξει αφού δεν έχω βρει την άκρη ακόμη....Μέχρι πριν λίγες μέρες δούλευα κυρίως το Debian και του είχα προσθέσει την εντολή irq=poll acpi=off noapic nolapic στον πυρήνα.Για ένα μήνα περίπου είχα ανοιχτό το pc συνεχόμενα και δεν το είχε παρουσιάσει και έλπιζα ότι είχα βρει την λύση...Από εκεί και πέρα το ξαναπαρουσίασε σε διάστημα πολύ μικρότερο του ενός μηνός και με πιο τακτική συχνότητα.Τώρα έχω εγκατεστημένο Ubuntu και Kubuntu 9.04 και δουλεύω κυρίως το Kubuntu στο οποίο παρουσιάστηκε πάλι το πρόβλημα αλλά χωρίς να έχω προσθέσει την εντολή irq=poll acpi=off noapic nolapic στον πυρήνα.

Κάποια στιγμή το πληκτρολόγιο της microsoft με καινούργιες μπαταρίες δεν ανταποκρινόταν καθόλου ενώ το ποντίκι ναι.Το βάζω σε άλλο pc με windows και δεν ανταποκρινόταν επίσης.Συνδεώ το σετάκι της logitech και όλα καλά μέχρι που μου έκανε το γνωστό πάγωμα.Δοκιμάζω πάλι το σετάκι της microsoft στο pc με τα windows και δούλεψε και στην συνέχεια το συνδέω πάλι στο kubuntu στο pc μου και όλα καλά μέχρι που ξαναπαρουσίασε το γνωστό πάγωμα.

Κάτι παράξενο που παρατήρησα στο Kubuntu και όχι στο Debian είναι πως και με τα 2 πληκτρολόγια logitech και microsoft τα αριθμητικά πλήκτρα δεν δουλεύουν όταν έχω ενεργοποιημένο το numlock και γίνεται το ανάποδο,δουλεύουν όταν έχω το numlock απενεργοποιημένο....

Χέρια ψηλά....Θέλω άλλο πληκτρολόγιο?Δεν με πάει το Linux?Δεν με πάει το pc μου?Δεν πάει το pc μου το Linux?Κάτι απ'όλα αυτά ή όλα μαζί....?