Δημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2008, 23:30
από the mage
linuxman έγραψε:Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο , φτιάχνεις ένα φάκελο /home/username/.fonts (κρυφό ) και περνάς εκεί μέσα όλα τα fonts απο το MAC που έχει εκεί λογικά θα πρέπει να λειτουργήσει στο 6.06 έχει πιάσει έτσι απο τα παράθυρα είχα βάλει σε κάποιον τότε το Λίνουξ και λειτουργούσε κανονικά με τα fonts τον παραθύρων .

thanks for the answer, αυτο το εκανα, βεβαια αφου μετετρεψα τα fonts apo mac (.font ) format σε ttf me to fondu (vevaia dn ksero an to ekana sosta...) Συγνωμη για τα ελλ-αγγλικα μου, αλλα ειμαι σε λαιβ σιντι, γιατι θελω να φτιαξω κατι στο δικο μου πισι και σε αυτο ειναι παραξενη η εναλλαγη...

βεβαια εγω τα περασα στο κεντρικο, και οχι εκει που λες, γιατι ετσι εγω σαν χρηστης θα τα βλεπω, αλλα μπορει το ΟΟο η ο εκτυπωτης να εχει προσβαση ως συστεμ η κατι αλλο (σορρυ αν ειμαι λιγο ιντιοτ, νουμπ βλεπετε :oops: ) και ετσι ισως να μην ειχε προσβαση σε αυτα. Το προβλημα υπαρχει αφου δωσω εντολη για εκτυπωση, αρα ειτε το θβθντθ ειτε το ντραιβερ, ειτε ο εκτυπ φταινε... Τα φοντς υπαρχουν, αρα καποιος η τα αγνοει η δεν μπορει να τα χρησ/σει.

to wine ειναι μια λυση, αλλα δεν το ξερω καλα... Ποση ωρα λετε θα μου παρει να βαλω το οφις 04 , και τιποτα οδηγειες συγκεκριμενα για αυτο υπαρχουν?
Μαλλον με βλεπω για τωρα να του βαζω ενα VM na eimai kai sigouros, na to ksero ki olas, toul mexri na vrethei kati kalytero...
thanks gia tin apantisi,

Any other help,welcome paides.