Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2008, 16:46
YianPan έγραψε:linuxman έγραψε:Δεν ξέρω τι και πως το κάνουν τα sVista άλλα εάν στο ρούτερ δεν έχει όνομα χρήστη και των κωδικό που σου έδωσε παροχέας του Ίντερνετ κανονικά δεν παίζει , πάρνεις τηλεφωνο στο techsupport otenet λες τι έχεις και να σε οδηγίσουν μέσα απο το Firefox or Explorer πιες είναι ρυθμίσεις στο ρούτερ πως να περάσεις το όνομα χρήστη και κωδικό μετά θα κάνουμε και μερικές ρυθμίσεις για πόρτες αργότερα , κανε πρώτα να συνδεθεί .
Άλλα μπορείς να καταβάσεις αυτό http://www.atel.com.pl/doc/05981ie.pdf
και ακολουθήσεις απλά βήμα προς βήμα τις εικόνες , δεν είναι δύσκολο , να δείς εάν έχεις όλα όπως περιγράφουν στο pdf .
και τα
DNS1 195.170.2.2
DNS2 195.170.0.1
Ειπες να παρω τηλεφωνο?? Πολυ πολυ ευκολο αν λαβεις υποψην σου οτι στο πρωτο ποσταρισμα μου πανω πανω αναφερει οτι ειμαι ΚΩΦΟΣ (δεν ακουω καθολου) γι αυτο το λογο ηθελα καποιον που ξερει πολλα για Linux/Ubuntu να ερθει σπιτι μου και να με βοηθησει στη συνδεση!
Ζηταω πολλα αραγε εεε?![]()
Οσο για το pdf τα εχω και φυσικα εχουν φωτο να με καθοδηγει αλλα χωρις τις συμβουλες (εκει που ειναι γραπτα) τιποτα δεν γινεται.
κατι δεν εκανα σωστα δυστυχως.
Με συγχωρείς δεν το πρόσεξα καθόλου , δεν ήθελα να σε θίξω , εάν είσαι Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να περάσω και να το φτιάξουμε .