Δημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 13:45
Χρονιά πολλά σε όλους σας
Να σημειώσω ότι με δεν είμαι άσχετος, ασχολούμαι με υπολογιστές από το '94.
Δοκίμασα με ενεργοποιημένα raid, και χωρίς!! η αναγνώριση μέσα στο bios είναι όλα σωστά, ξεκίνημα του bios πάλι όλα σωστά!!
Εξήγησα πριν, εγκατάσταση με windows, η αναγνώριση των δυο προαναφερθέντων δίσκων έγινε χωρίς απολύτως ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα.
Αυτή την στιγμή έχω δοκιμαστικά εγκαταστημένα "w7" στην Samsung δουλεύει ρολόι.
εάν υπήρχε πρόβλημα όπως αναφέρεται δεν θα γινόταν η εγκατάσταση!!. δεν υπάρχει πρόβλημα αναγνώρισης από Windows Install CD!
Το πολεμάω το θέμα εδώ και μια εβδομάδα,
Φίλε ant_0611 εάν είναι δυνατόν σε παρακαλώ δες εάν έχεις την συγκεκριμένο Δίσκο, και με τι board την δουλεύεις!! θα ήταν πολύ μεγάλο βοήθημα για μένα.
Φώτο θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία, κανένα πρόβλημα.
Να σημειώσω ότι με δεν είμαι άσχετος, ασχολούμαι με υπολογιστές από το '94.
Δοκίμασα με ενεργοποιημένα raid, και χωρίς!! η αναγνώριση μέσα στο bios είναι όλα σωστά, ξεκίνημα του bios πάλι όλα σωστά!!
Εξήγησα πριν, εγκατάσταση με windows, η αναγνώριση των δυο προαναφερθέντων δίσκων έγινε χωρίς απολύτως ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα.
Αυτή την στιγμή έχω δοκιμαστικά εγκαταστημένα "w7" στην Samsung δουλεύει ρολόι.
εάν υπήρχε πρόβλημα όπως αναφέρεται δεν θα γινόταν η εγκατάσταση!!. δεν υπάρχει πρόβλημα αναγνώρισης από Windows Install CD!
Το πολεμάω το θέμα εδώ και μια εβδομάδα,

ant_0611 έγραψε: ( κατα πάσα πιθανότητα έχω και τον ίδιο).
Φίλε ant_0611 εάν είναι δυνατόν σε παρακαλώ δες εάν έχεις την συγκεκριμένο Δίσκο, και με τι board την δουλεύεις!! θα ήταν πολύ μεγάλο βοήθημα για μένα.
ant_0611 έγραψε:
Θα πρότεινα να ανεβάσεις μερικά screenshots απο το bios ( πληροφορίες σκληρων δισκων και RAID), και απο το Gparted του livecd (ενα screenshot για καθε σκληρο που έχει αναγνωρίσει).
Φώτο θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία, κανένα πρόβλημα.