Δημοσιεύτηκε: 12 Σεπ 2008, 20:58
To εγκατέστησα το Wammu αλλά φαίνεται να μην μπορει να βρει το κινητό. Δηλαδή κατά την εκκίνηση του προγράμματος που ψάχνει για συσκευές δεν το βρίσκει και το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το κλείσω κιόλας γιατί λέει οτι ακόμα ψάχνει.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι επανεκκίνηση....Προσπάθησα 2 φορές αλλά τιποτα....Κατά άλλα από οσο είδα το menu του φαίνεται να κάνει για αύτο που θέλω.
Αν καταφέρει να δεί το κινητό.....
Ρ.s. όταν βάζω το κινήτο πάνω στον Η/Υ εμφανίζεται ένα menu στο κινητο απο όπου επιλέγεις τον τύπο της σύνδεσης με τον Η/Υ (pc suite, μεταφορα δεδομένων, εκτύπωση εικόνων και αναπαράγωγη πολυμέσων) Έχω δοκιμάσει και τους 4 τύπους συνδέσεων αλλά δεν γίνεται τίποτα. Φαίνεται σαν να "κολλάει" (στη ουσία δεν κολλάει απλά δεν με αφήνει να το κλείσω γιατί ψάχνει.....Και το άφησα 20 λεπτά !)
Αν καταφέρει να δεί το κινητό.....
Ρ.s. όταν βάζω το κινήτο πάνω στον Η/Υ εμφανίζεται ένα menu στο κινητο απο όπου επιλέγεις τον τύπο της σύνδεσης με τον Η/Υ (pc suite, μεταφορα δεδομένων, εκτύπωση εικόνων και αναπαράγωγη πολυμέσων) Έχω δοκιμάσει και τους 4 τύπους συνδέσεων αλλά δεν γίνεται τίποτα. Φαίνεται σαν να "κολλάει" (στη ουσία δεν κολλάει απλά δεν με αφήνει να το κλείσω γιατί ψάχνει.....Και το άφησα 20 λεπτά !)