Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2010, 13:35
από YianPan
Χριστος Ανεστη!
@aidoni
Επιτρεψε μου να σου πω κατι.
Πρωτα απο ολα αν κοιταξεις την υπογραφη μου (κατω απο το μηνυμα μου) λεει οτι ειμαι κωφος.
Αυτο φυσικα δεν με εμποδιζει απο το να γινω λινουξας οπως πιο πριν ημουν Παραθυρας!!
Αυτο το καλοκαιρι θα γινω 2 ετων λινουξας! Πιο πριν στην πλατη μου ημουνα 17 περιπου χρονια Παραθυρας.
Και πιστεψε με:
Τα 2 χρονια που ασχοληθηκα με το Ubuntu εμαθα περισσοτερα πραγματα απο οτι ημουνα σαν Παραθυρας στα 17 συναπτα ετη!
(Μπορει να μην γινω εξπερ λινουξας, αλλα σιγουρα-σιγουρα ως χρηστης ειμαι ο πιο ευτυχισμενος χρηστης)
Δεν "κρεμαει", δεν "τρελλανει" με το ετσι θελω, δεν γινεται αργο οσο καιρο κι αν παρει.

Το σημαντικο ειναι οτι πριν μεταβω απο τα Παραθυρα στον Πιγκουινο καθησα για 2 μηνες περιπου πληροφοριακα (στο Διαδικτυο) να μαθω τι εστι λινουξ και απεβαλα σιγα-σιγα απο μεσα φοβιες: οπως αμφιβολιες, οτι ειναι δυσχρηστο, οτι ειναι για γκουρου κλπ κλπ.
Off topic:
Ενα μαθημα που δεν θα ξεχασω ποτε μου απο εναν καθηγητη μου στο Λυκειο, ειπε:
Πριν κανεις οτιδηποτε μαθε πρωτα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και μετα προχωρα. Και αυτο αφορα σε ολους τους τομεις της ζωης μας!!

Ξαναπροσπαθησε αλλη μια φορα αφου μαθεις τα βασικα δηλ. πως να εγκαταστησεις σωστα. Θα ξετρελλαθεις αργοτερα!!
Μεγαλος ερωτας σου λεωωω!! :mrgreen: