Δημοσιεύτηκε: 09 Μάιος 2010, 01:17
από ktogias
Συγνώμη που άργησα να συμμετέχω στη συζήτηση.

@bserem : Θέλω ένα email σου για να σου ανοίξω λογαριασμό στο drupal.

To bzr το εχει στήσει ο alefteris για να μπορούμε να έχουμε ένα version control των αλλαγών που γίνονται στα αρχεία του site (modules, files γραφικών κλπ) και να μπορεί κάποιος να τραβήξει την τελευταία έκδοση στο pc του, να κάνει αλλαγές και δοκιμές εκεί, να κανει commit στο bzr και μετά με τράβηγμα στο server να έχουμε τις αλλαγές online. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία, ειδικά για μεγάλες αλλαγές ή αν κάποιος δεν νιώθει άνετα να κάνει απευθείας αλλαγές στο site. Εγώ μέχρι στιγμής δεν το έχω χρησιμοποιήσει, ίσως κακώς, μια και οι αλλαγές που κάνω συνήθως είναι η δημιουργία ενός νέου block ή σελίδας ή μικρές διορθώσεις σε υπάρχουσες που επεξεργάζομαι κατ'ευθείαν online με αρκετή προσοχή. Πάντως καλό είναι να φροντίζουμε να κρατάμε ενήμερο το bzr repository ώστε να έχουμε μια ακόμα δυνατότητα revert αν κάτι σκάσει. Τέλος, παίρνεται αυτοματοποιημένο backup κάθε μέρα από τη βάση δεδομένων του site, και κάθε μήνα από τα αρχεία του στον server.

Για την ιδέα με το RSS ίσως μπορώ να το υλοποιήσω εγώ αν βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ.