Δημοσιεύτηκε: 10 Μάιος 2010, 04:18
okman έγραψε:Έιμαι νέος στο linux επομένως θεωρό την βοήθεια σας καθοριστική για τον καλύτερο εγκλιματισμό μου στο linux.
Καλώς όρισες!
okman έγραψε:Ερώτηση πρώτη όταν πάω να κάνω ενημέρωση του λειτουργικού μου συστήματος μου ζητάει να εισάγω κωδικό τη κωδικό.
Τι κωδικό θέλει κωδικό ειδικό rooter ή απλά το κωδικό που έδωσα στην αρχή με τη εγκατάσταση του ubuntu.
Απλά τον κωδικό του υπερχρήστη που έδωσες στην αρχή.
okman έγραψε:Επιπλέον τον κωδικό τον ζητάει σε πολλές ενέργειές που θέλω να κάνω και οι ενέργειες αυτές μπορώ να πω ότι είναι γελοίες υπάρχει περίπτωση να απαλλαγώ από αυτό το πράγμα.?
Δεν νομίζω να τον ζητάει σε γελοίες ενέργειες, ίσως δεν έχεις συνηθίσει ακόμη. Ναι, μπορείς να απαλλαχθείς αργότερα, αν και θα σου συνιστούσα να περιμένεις λίγο.
okman έγραψε:Ερώτηση δεύτερη για να εγκαταστήσω διαφορά αρχεία πρέπει να πάω στα αποθετήρια? δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω από το internet κατευθείαν.?
media contres πως εγκαθιστώ πχ από τον firefox add-dons οπως flash java δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω γιατί επειδή δεν είναι από τα επίσημα αποθετήρια.
Μπορείς και από το internet κατευθείαν, αρκεί να είναι έμπιστη η σελίδα (gdebi). Όσο για τους media codecs, ψάξε για το πακέτο ubuntu-restricted-extras και θα είναι διαθέσιμοι για όλες σχεδόν τις εφαρμογές. Ρίξε και μια ματιά στους οδηγούς για γρήγορη εύρεση στην υπογραφή μου.